Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

UEFA EURO 2016 France

Collectors Duplicates Missing
No-avatar_xs slikicka
No location
140 More 73 More
No-avatar_xs dusance8
No location
0 More 0 More
No-avatar_xs ronaldo7
No location
0 More 0 More
No-avatar_xs realronaldo
No location
82 More 99 More
No-avatar_xs gogo231
No location
58 More 321 More
No-avatar_xs igor12345
No location
75 More 65 More
No-avatar_xs goran1975
No location
0 More 0 More
No-avatar_xs mladen
No location
0 More 0 More
No-avatar_xs sheva7
No location
42 More 34 More
No-avatar_xs niklinho
No location
0 More 0 More
 
FAQ Terms Privacy Advertising Help
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (6) | General Debug