Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

UEFA EURO 2020

UEFA EURO 2020
Publisher: Panini
Collectors: 27
Comments: 1
Stickers: 1-654
Exchange: 1785 offered, 1466 requested
Created by: Михаил и Христијан (Admin) before about 1 year
Last update: before 6 months
Views: 2160
Add_comment Add_collection
Last comments View allMore
zoran77
zoran77
03.05.21, 19:58

Nesto ne e vo red so sajtov ne mozam da prakam poraki.

Last activities View allMore
slavkokostadin
slavkokostadin updated UEFA EURO 2020 album from UEFA EURO 2020 collection
12.11.21, 01:56
slavkokostadin
slavkokostadin updated UEFA EURO 2020 album from UEFA EURO 2020 collection
08.11.21, 01:02
slavkokostadin
slavkokostadin updated UEFA EURO 2020 album from UEFA EURO 2020 collection
26.10.21, 23:56
 
FAQ Terms Privacy Advertising Help
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (17) | General Debug