Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Collections

FIFA WORLD CUP - South Africa 2010

FIFA WORLD CUP - South Africa 2010- Panini

Collectors: 470More
Comments: 1000More
Stickers: 1-638
Exchange: 14457 offered, 20083 requested
Created by Bojan Jovanoski before over 12 years
Last update before about 1 year
Zivotinsko carstvo 1993

Zivotinsko carstvo 1993- Kras

Collectors: 390More
Comments: 865More
Stickers: 1-250
Exchange: 18921 offered, 12980 requested
Created by Михаил и Христијан (Admin) before over 13 years
Last update before over 6 years
UEFA EURO 2012 Poland/Ukraine

UEFA EURO 2012 Poland/Ukraine- Panini

Collectors: 252More
Comments: 561More
Stickers: PSS,1-539
Exchange: 9991 offered, 7547 requested
Created by Михаил и Христијан (Admin) before over 10 years
Last update before about 1 year
Zivotinsko Carstvo 2008

Zivotinsko Carstvo 2008- Kras

Collectors: 893More
Comments: 534More
Stickers: 1-250
Exchange: 32516 offered, 32429 requested
Created by Михаил и Христијан (Admin) before over 13 years
Last update before about 1 year
 FIFA World Cup Brasil 2014

FIFA World Cup Brasil 2014- Panini

Collectors: 400More
Comments: 292More
Stickers:
Exchange: 14371 offered, 16259 requested
Created by biro before over 8 years
Last update before about 1 year
FAQ Terms Privacy Advertising Help
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (5) | General Debug