Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Collections

UEFA EURO 2020

UEFA EURO 2020- Panini

Collectors: 27More
Comments: 1More
Stickers: 1-654
Exchange: 1554 offered, 1390 requested
Created by Михаил и Христијан (Admin) before about 1 year
Last update before 29 days
FIFA World Cup - Russia 2018

FIFA World Cup - Russia 2018- Panini

Collectors: 155More
Comments: 11More
Stickers: 0-669
Exchange: 8274 offered, 8885 requested
Created by Михаил и Христијан (Admin) before over 4 years
Last update before about 1 year
Држави и Знамиња

Држави и Знамиња- Симулација

Collectors: 2More
Comments: 0More
Stickers:
Exchange: 246 offered, 91 requested
Created by Ile Stevkov before over 6 years
Last update before over 4 years
Zivotinsko Carstvo JUNIOR

Zivotinsko Carstvo JUNIOR- Krash

Collectors: 22More
Comments: 2More
Stickers: 1-150
Exchange: 531 offered, 283 requested
Created by IgorNik. before over 6 years
Last update before over 4 years
UEFA EURO 2016 France

UEFA EURO 2016 France- Panini

Collectors: 123More
Comments: 47More
Stickers: 1-680
Exchange: 5661 offered, 6348 requested
Created by Михаил и Христијан (Admin) before over 6 years
Last update before 9 months
FAQ Terms Privacy Advertising Help
Show: Session | Cookies (0) | Params (3) | Filters | Routes | Env | Queries (5) | General Debug