Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Collections

Winx Club (флипс-жетони)

Winx Club (флипс-жетони)- Хедис

Collectors: 26More
Comments: 19More
Stickers: 1-40
Exchange: 242 offered, 141 requested
Created by Iskra Stojkova before over 13 years
Last update before over 11 years
FAQ Terms Privacy Advertising Help
Show: Session | Cookies (0) | Params (5) | Filters | Routes | Env | Queries (4) | General Debug