Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Collections

FIFA World Cup - Russia 2018

FIFA World Cup - Russia 2018- Panini

Collectors: 155More
Comments: 11More
Stickers: 0-669
Exchange: 8274 offered, 8885 requested
Created by Михаил и Христијан (Admin) before over 4 years
Last update before about 1 year
FAQ Terms Privacy Advertising Help
Show: Session | Cookies (0) | Params (5) | Filters | Routes | Env | Queries (4) | General Debug