Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Collections

2009-10 NBA Basketball Stars

2009-10 NBA Basketball Stars - Panini

Collectors: 20More
Comments: 10More
Stickers: 1-384
Exchange: 994 offered, 528 requested
Created by Игор before over 12 years
Last update before over 7 years
FAQ Terms Privacy Advertising Help
Show: Session | Cookies (0) | Params (5) | Filters | Routes | Env | Queries (4) | General Debug