Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.
Пребарување

За пребарување внесете дел од името на албумот или издавачот.

Try_btn_mkd

Spongebob

Spongebob
Издавач: Anima
Колекционери: 1
Коментари: 0
Сликички:
Размена: 27 понудени, 109 се бараат
Креиран од: heart пред над 11 години
Последна промена: пред над 7 години
Видено: 2399
Add_comment Add_collection
Последна промена
Последни активности Види ги ситеMore
Aleksandar
Aleksandar направи измени на албумот Spongebob од колекцијата Spongebob
21.01.15, 12:37
Aleksandar
Aleksandar направи измени на албумот Spongebob од колекцијата Spongebob
31.12.14, 15:31
Aleksandar
Aleksandar направи измени на албумот Spongebob од колекцијата Spongebob
20.04.14, 21:24
 
ЧПП Услови Приватност Маркетинг Помош
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (14) | General Debug