Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.
Пребарување

За пребарување внесете дел од името на албумот или издавачот.

Try_btn_mkd

UEFA EURO 2012 Poland/Ukraine

UEFA EURO 2012 Poland/Ukraine
Издавач: Panini
Колекционери: 254
Коментари: 561
Сликички: PSS,1-539
Размена: 9991 понудени, 7547 се бараат
Креиран од: Михаил и Христијан (Admin) пред над 10 години
Последна промена: пред околу 1 година
Видено: 14976
Add_comment Add_collection
Последни коментари Види ги ситеMore
ilepunk
ilepunk
10.07.14, 16:09

neka pise koj ima za smena 2012 Poland ukraine

kikomkd10
kikomkd10
19.04.14, 17:30

Koj ja ima pss na duplikat neka mi pishe inbox , davam 5 od brazil za nea , pozdrav;)

paunmkd
paunmkd
26.03.14, 21:17

Mi fali uste 408 od Ukraina, koj go ima, davam 10 za nego :)

Последни активности Види ги ситеMore
Зоран Глигоријeвски
Зоран Глигоријeвски направи измени на албумот UEFA EURO 2012 Poland/Ukraine од колекцијата UEFA EURO 2012 Poland/Ukraine
22.06.16, 21:02
niklinho
niklinho креираше албум UEFA EURO 2012 Poland/Ukraine за колекцијата UEFA EURO 2012 Poland/Ukraine
13.05.16, 16:23
Михаил и Христијан (Admin)
Михаил и Христијан (Admin) направи измени на албумот UEFA EURO 2012 Poland/Ukraine од колекцијата UEFA EURO 2012 Poland/Ukraine
07.05.16, 01:59
 
ЧПП Услови Приватност Маркетинг Помош
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (22) | General Debug