Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.
Пребарување

За пребарување внесете дел од името на албумот или издавачот.

Try_btn_mkd

UEFA EURO 2016 France

UEFA EURO 2016 France
Издавач: Panini
Колекционери: 124
Коментари: 47
Сликички: 1-680
Размена: 5661 понудени, 6348 се бараат
Креиран од: Михаил и Христијан (Admin) пред над 6 години
Последна промена: пред 9 месеци
Видено: 5102
Add_comment Add_collection
Последни коментари Види ги ситеMore
IgorNik.
IgorNik.
01.07.16, 14:28

*на фонтана - Парк?

IgorNik.
IgorNik.
01.07.16, 14:27

кога има наредно менување?

kid79
kid79
21.06.16, 06:30

менувам сликички ЕУРО 2016 за сликички од Животинско Царство 2008 (кои било)

Последни активности Види ги ситеMore
slavkokostadin
slavkokostadin направи измени на албумот UEFA EURO 2016 France од колекцијата UEFA EURO 2016 France
12.11.21, 00:25
slavkokostadin
slavkokostadin направи измени на албумот UEFA EURO 2016 France од колекцијата UEFA EURO 2016 France
08.11.21, 00:48
slavkokostadin
slavkokostadin креираше албум UEFA EURO 2016 France за колекцијата UEFA EURO 2016 France
08.11.21, 00:40
 
ЧПП Услови Приватност Маркетинг Помош
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (20) | General Debug