Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.
Пребарување

За пребарување внесете дел од името на албумот или издавачот.

Try_btn_mkd

Zivotinsko Carstvo JUNIOR

Zivotinsko Carstvo JUNIOR
Издавач: Krash
Колекционери: 23
Коментари: 2
Сликички: 1-150
Размена: 531 понудени, 283 се бараат
Креиран од: IgorNik. пред над 6 години
Последна промена: пред над 4 години
Видено: 4201
Add_comment Add_collection
Последна промена
Последни коментари Види ги ситеMore
Pane
Pane
16.08.16, 01:51

Ако некој собира Држави и знамиња нека се приклучи на групава https://www.facebook.com/groups/1076443152444789

IgorNik.
IgorNik.
01.07.16, 14:25

Ај да правиме една „мењаванка“ на фонтана во парк, како „контраши“ на овие со ЕУРО2016 да им бидеме...

Последни активности Види ги ситеMore
gorle
gorle направи измени на албумот Zivotinsko Carstvo JUNIOR од колекцијата Zivotinsko Carstvo JUNIOR
11.05.18, 09:05
aneta1
aneta1 направи измени на албумот Zivotinsko Carstvo JUNIOR од колекцијата Zivotinsko Carstvo JUNIOR
04.05.18, 21:36
Nikoleta
Nikoleta направи измени на албумот Zivotinsko Carstvo JUNIOR од колекцијата Zivotinsko Carstvo JUNIOR
29.04.18, 08:31
 
ЧПП Услови Приватност Маркетинг Помош
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (21) | General Debug