Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.
Сортирано по...
Try_btn_mkd
Пребарување

За пребарување внесете дел од името на албумот или издавачот.

Zivotinsko Carstvo JUNIOR

Колекционери Дупликати Недостигаат
No-avatar_xs martin2016
No location
0 More 45 More
No-avatar_xs anule88
No location
3 More 27 More
No-avatar_xs tusevase
No location
32 More 21 More
No-avatar_xs sofid
No location
103 More 5 More
No-avatar_xs sofid
No location
103 More 5 More
No-avatar_xs jordanitea
No location
43 More 2 More
No-avatar_xs katerina
No location
29 More 2 More
No-avatar_xs biljanar
No location
6 More 12 More
No-avatar_xs tomj433
No location
30 More 12 More
Img_5573 aneta1
Skopje,Centar , Macedonia
55 More 4 More
 
ЧПП Услови Приватност Маркетинг Помош
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (6) | General Debug