Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.
Пребарување

За пребарување внесете дел од името на албумот или издавачот.

Try_btn_mkd

Држави и Знамиња

Држави и Знамиња
Издавач: Симулација
Колекционери: 2
Коментари: 0
Сликички:
Размена: 246 понудени, 91 се бараат
Креиран од: Ile Stevkov пред над 5 години
Последна промена: пред над 3 години
Видено: 1895
Add_comment Add_collection
Последна промена
Последни активности Види ги ситеMore
Ile Stevkov
Ile Stevkov направи измени на албумот Држави и Знамиња од колекцијата Држави и Знамиња
07.09.16, 23:48
Ile Stevkov
Ile Stevkov направи измени на албумот Држави и Знамиња од колекцијата Држави и Знамиња
07.09.16, 23:37
Ile Stevkov
Ile Stevkov направи измени на албумот Држави и Знамиња од колекцијата Држави и Знамиња
07.09.16, 20:34
 
ЧПП Услови Приватност Маркетинг Помош
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (14) | General Debug