Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.
Пребарување

За пребарување внесете дел од името на албумот или издавачот.

Try_btn_mkd

FIFA World Cup - Russia 2018

FIFA World Cup - Russia 2018
Издавач: Panini
Колекционери: 162
Коментари: 11
Сликички: 0-669
Размена: 8274 понудени, 8885 се бараат
Креиран од: Михаил и Христијан (Admin) пред над 3 години
Последна промена: пред 7 месеци
Видено: 5509
Add_comment Add_collection
Последни коментари Види ги ситеMore
xevilbestsmuro
xevilbestsmuro
11.12.18, 14:53

Can anybody find for me working XEvil program??? It is best captchas solver, including Google ReCaptcha. Im so need it for my marketplace! Already got key for XEvil: 3O1AllSstu5ZyPriRw_smuro But dont know, how to use it. Thank for everybody, and sorry for my english! PM me if you know anything, I can pay.

tanjamilanovska
tanjamilanovska
06.07.18, 08:09

Ima li nekoj za menuvanje slikicki za vikendov?

borde
borde
27.05.18, 12:38

Nekoj za menuvanje denes?

Последни активности Види ги ситеMore
slavkokostadin
slavkokostadin направи измени на албумот FIFA World Cup - Russia 2018 од колекцијата FIFA World Cup - Russia 2018
31.05.21, 18:20
Глигор Стојков
Глигор Стојков направи измени на албумот FIFA World Cup - Russia 2018 од колекцијата FIFA World Cup - Russia 2018
17.04.21, 10:37
slavkokostadin
slavkokostadin направи измени на албумот FIFA World Cup - Russia 2018 од колекцијата FIFA World Cup - Russia 2018
12.02.19, 18:11
 
ЧПП Услови Приватност Маркетинг Помош
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (21) | General Debug