Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.
Пребарување

За пребарување внесете дел од името на албумот или издавачот.

Try_btn_mkd

UEFA EURO 2020

UEFA EURO 2020
Издавач: Panini
Колекционери: 27
Коментари: 1
Сликички: 1-654
Размена: 1785 понудени, 1466 се бараат
Креиран од: Михаил и Христијан (Admin) пред 9 месеци
Последна промена: пред 2 месеци
Видено: 1735
Add_comment Add_collection
Последни коментари Види ги ситеMore
zoran77
zoran77
03.05.21, 19:58

Nesto ne e vo red so sajtov ne mozam da prakam poraki.

Последни активности Види ги ситеMore
slavkokostadin
slavkokostadin направи измени на албумот UEFA EURO 2020 од колекцијата UEFA EURO 2020
12.11.21, 01:56
slavkokostadin
slavkokostadin направи измени на албумот UEFA EURO 2020 од колекцијата UEFA EURO 2020
08.11.21, 01:02
slavkokostadin
slavkokostadin направи измени на албумот UEFA EURO 2020 од колекцијата UEFA EURO 2020
26.10.21, 23:56
 
ЧПП Услови Приватност Маркетинг Помош
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (17) | General Debug