Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.
Пребарување

За пребарување внесете дел од името на албумот или издавачот.

Try_btn_mkd

Tom and Jerry - Лекции за животот

Tom and Jerry - Лекции за животот
Издавач: Panini
Колекционери: 42
Коментари: 14
Сликички: 1-180, A-X
Размена: 2014 понудени, 703 се бараат
Креиран од: Dane Krstevski пред над 13 години
Последна промена: пред над 6 години
Видено: 3791
Add_comment Add_collection
Последна промена
Последни коментари Види ги ситеMore
Наташа Н
Наташа Н
19.04.12, 12:02

Jas gi sobiram slikickite. Dupli mi se 125,157,174,12,128,107,96,162,174,45,17,51

mkdsale
mkdsale
16.12.11, 18:36

ako ima nekoj sto uste sobira, neka pise imame mnogu duplikati...

tanjacuci
tanjacuci
27.05.11, 09:29

mi falat 164 ,s,n,v imam oklu 200 duplikati barajte na mob 075/960-560 tanja

Последни активности Види ги ситеMore
Aleksandar
Aleksandar направи измени на албумот Tom and Jerry - Лекции за животот од колекцијата Tom and Jerry - Лекции за животот
20.02.15, 11:02
Slavko
Slavko направи измени на албумот Tom and Jerry - Лекции за животот од колекцијата Tom and Jerry - Лекции за животот
09.01.15, 19:18
Aleksandar
Aleksandar направи измени на албумот Tom and Jerry - Лекции за животот од колекцијата Tom and Jerry - Лекции за животот
09.01.15, 17:35
 
ЧПП Услови Приватност Маркетинг Помош
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (21) | General Debug