Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.
Сортирано по...
Try_btn_mkd
Пребарување

За пребарување внесете дел од името на албумот или издавачот.

2009-10 NBA Basketball Stars

Колекционери Дупликати Недостигаат
No-avatar_xs 50dano50
No location
174 More 6 More
No-avatar_xs vtodorovic
No location
0 More 0 More
Fc-barcelona-logo1 Marko Tasevski
Skopje , Kisela voda, Macedonia
0 More 0 More
09112008160 vlatkoantonij
Skopje , Macedonia
79 More 97 More
Cute-baby-pictures Marina
Skopje , Macedonia
2 More 1 More
Akon Marko Tasevski
Skopje , Kisela voda, Macedonia
0 More 0 More
No-avatar_xs alexandarlex
skopje, Macedonia
50 More 190 More
P1040069 Boris
skopje, Macedonia
21 More 35 More
No-avatar_xs Orce Shumanski
skopje, Macedonia
0 More 0 More
Jumpman_logo Robi
skopje, Macedonia
0 More 0 More
 
ЧПП Услови Приватност Маркетинг Помош
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (6) | General Debug