Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.
Пребарување

За пребарување внесете дел од името на албумот или издавачот.

Try_btn_mkd

1001 Noc

1001 Noc
Издавач: Anima Studio
Колекционери: 4
Коментари: 0
Сликички:
Размена: 10 понудени, 16 се бараат
Креиран од: Тамара Чeпуњоска пред над 11 години
Последна промена: пред над 8 години
Видено: 2484
Add_comment Add_collection
Последни активности Види ги ситеMore
Marijan Ivanovski
Marijan Ivanovski креираше албум WORLD CUP ITALIA '90 за колекцијата 1001 Noc
24.05.12, 14:44
Marijan Ivanovski
Marijan Ivanovski креираше албум FIFA 1998 France за колекцијата 1001 Noc
24.05.12, 14:44
albumi
albumi креираше албум Talicni Tom за колекцијата 1001 Noc
26.04.11, 11:52
 
ЧПП Услови Приватност Маркетинг Помош
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (18) | General Debug