Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Албуми

FIFA WORLD CUP - South Africa 2010

FIFA WORLD CUP - South Africa 2010- Panini

Колекционери: 470More
Коментари: 1000More
Сликички: 1-638
Размена: 14457 понудени, 20083 се бараат
Креиран од Bojan Jovanoski пред над 12 години
Последна промена пред околу 1 година
Zivotinsko carstvo 1993

Zivotinsko carstvo 1993- Kras

Колекционери: 390More
Коментари: 865More
Сликички: 1-250
Размена: 18921 понудени, 12980 се бараат
Креиран од Михаил и Христијан (Admin) пред над 13 години
Последна промена пред над 5 години
UEFA EURO 2012 Poland/Ukraine

UEFA EURO 2012 Poland/Ukraine- Panini

Колекционери: 252More
Коментари: 561More
Сликички: PSS,1-539
Размена: 9991 понудени, 7547 се бараат
Креиран од Михаил и Христијан (Admin) пред над 10 години
Последна промена пред околу 1 година
Zivotinsko Carstvo 2008

Zivotinsko Carstvo 2008- Kras

Колекционери: 893More
Коментари: 534More
Сликички: 1-250
Размена: 32516 понудени, 32429 се бараат
Креиран од Михаил и Христијан (Admin) пред над 13 години
Последна промена пред околу 1 година
 FIFA World Cup Brasil 2014

FIFA World Cup Brasil 2014- Panini

Колекционери: 400More
Коментари: 292More
Сликички:
Размена: 14371 понудени, 16259 се бараат
Креиран од biro пред над 8 години
Последна промена пред околу 1 година
ЧПП Услови Приватност Маркетинг Помош
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (5) | General Debug