Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Албуми

UEFA EURO 2020

UEFA EURO 2020- Panini

Колекционери: 27More
Коментари: 1More
Сликички: 1-654
Размена: 1554 понудени, 1390 се бараат
Креиран од Михаил и Христијан (Admin) пред околу 1 година
Последна промена пред 29 денови
FIFA World Cup - Russia 2018

FIFA World Cup - Russia 2018- Panini

Колекционери: 155More
Коментари: 11More
Сликички: 0-669
Размена: 8274 понудени, 8885 се бараат
Креиран од Михаил и Христијан (Admin) пред над 4 години
Последна промена пред околу 1 година
Држави и Знамиња

Држави и Знамиња- Симулација

Колекционери: 2More
Коментари: 0More
Сликички:
Размена: 246 понудени, 91 се бараат
Креиран од Ile Stevkov пред над 6 години
Последна промена пред над 4 години
Zivotinsko Carstvo JUNIOR

Zivotinsko Carstvo JUNIOR- Krash

Колекционери: 22More
Коментари: 2More
Сликички: 1-150
Размена: 531 понудени, 283 се бараат
Креиран од IgorNik. пред над 6 години
Последна промена пред над 4 години
UEFA EURO 2016 France

UEFA EURO 2016 France- Panini

Колекционери: 123More
Коментари: 47More
Сликички: 1-680
Размена: 5661 понудени, 6348 се бараат
Креиран од Михаил и Христијан (Admin) пред над 6 години
Последна промена пред 9 месеци
ЧПП Услови Приватност Маркетинг Помош
Show: Session | Cookies (0) | Params (3) | Filters | Routes | Env | Queries (5) | General Debug