Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Албуми

UEFA EURO 2020

UEFA EURO 2020- Panini

Колекционери: 27More
Коментари: 1More
Сликички: 1-654
Размена: 1785 понудени, 1466 се бараат
Креиран од Михаил и Христијан (Admin) пред околу 1 година
Последна промена пред 7 месеци
FIFA World Cup - Russia 2018

FIFA World Cup - Russia 2018- Panini

Колекционери: 155More
Коментари: 11More
Сликички: 0-669
Размена: 8274 понудени, 8885 се бараат
Креиран од Михаил и Христијан (Admin) пред над 4 години
Последна промена пред околу 1 година
UEFA EURO 2016 France

UEFA EURO 2016 France- Panini

Колекционери: 123More
Коментари: 47More
Сликички: 1-680
Размена: 5661 понудени, 6348 се бараат
Креиран од Михаил и Христијан (Admin) пред над 6 години
Последна промена пред 7 месеци
Маша и Медо

Маша и Медо- Panini

Колекционери: 1More
Коментари: 1More
Сликички: 1-192
Размена: 0 понудени, 7 се бараат
Креиран од jmeloska пред над 6 години
Последна промена пред над 5 години
FIFA 365 - 2016 official

FIFA 365 - 2016 official- Panini

Колекционери: 21More
Коментари: 1More
Сликички:
Размена: 2690 понудени, 1967 се бараат
Креиран од Михаил и Христијан (Admin) пред над 6 години
Последна промена пред над 4 години
ЧПП Услови Приватност Маркетинг Помош
Show: Session | Cookies (0) | Params (5) | Filters | Routes | Env | Queries (5) | General Debug