Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Албуми

UEFA EURO 2020

UEFA EURO 2020- Panini

Колекционери: 27More
Коментари: 1More
Сликички: 1-654
Размена: 1785 понудени, 1466 се бараат
Креиран од Михаил и Христијан (Admin) пред околу 1 година
Последна промена пред 7 месеци
UEFA EURO 2016 France

UEFA EURO 2016 France- Panini

Колекционери: 123More
Коментари: 47More
Сликички: 1-680
Размена: 5661 понудени, 6348 се бараат
Креиран од Михаил и Христијан (Admin) пред над 6 години
Последна промена пред 7 месеци
 FIFA World Cup Brasil 2014

FIFA World Cup Brasil 2014- Panini

Колекционери: 400More
Коментари: 292More
Сликички:
Размена: 14371 понудени, 16259 се бараат
Креиран од biro пред над 8 години
Последна промена пред околу 1 година
FIFA World Cup - Russia 2018

FIFA World Cup - Russia 2018- Panini

Колекционери: 155More
Коментари: 11More
Сликички: 0-669
Размена: 8274 понудени, 8885 се бараат
Креиран од Михаил и Христијан (Admin) пред над 4 години
Последна промена пред околу 1 година
UEFA Euro 2000 Belgium - The Nederlands

UEFA Euro 2000 Belgium - The Nederlands- Panini

Колекционери: 16More
Коментари: 3More
Сликички: 1-358
Размена: 115 понудени, 613 се бараат
Креиран од Игор пред над 13 години
Последна промена пред околу 1 година
ЧПП Услови Приватност Маркетинг Помош
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (5) | General Debug