Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Членови

zoran77 (Macedonia)
zoran77
Send_message_s
Години: 44
Албуми: 3 More
Коментари: 6 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 76
Дупликати: 231
Последна најава: 26 денови
Последна промена: 6 месеци
Blagoja Lazarevski (Карпош, Macedonia)
Blagoja Lazarevski
Send_message_s
Години: 43
Албуми: 12 More
Коментари: 4 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 263
Дупликати: 393
Последна најава: околу 1 месец
Последна промена: над 5 години
Filip Matev (Skopje, Kisela Voda, Macedonia)
Filip Matev
Send_message_s
Години: 45
Албуми: 4 More
Коментари: 11 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 54
Дупликати: 298
Последна најава: околу 1 месец
Последна промена: 6 месеци
slavkokostadin (Prilep, Macedonia)
slavkokostadin
Send_message_s
Години: 44
Албуми: 5 More
Коментари: 0 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 222
Дупликати: 112
Последна најава: 2 месеци
Последна промена: 2 месеци
ljupco1 ( Skopje, Macedonia)
ljupco1
Send_message_s
Години: 10
Албуми: 5 More
Коментари: 47 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 35
Дупликати: 184
Последна најава: 2 месеци
Последна промена: над 3 години
Vangel (Strumica, Macedonia)
Vangel
Send_message_s
Години: 38
Албуми: 4 More
Коментари: 3 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 12
Дупликати: 185
Последна најава: 3 месеци
Последна промена: 9 месеци
Viktor Todorovski (Skopje, Karpos, Macedonia)
Viktor Todorovski
Send_message_s
Години: 53
Албуми: 4 More
Коментари: 3 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 43
Дупликати: 62
Последна најава: 6 месеци
Последна промена: 8 месеци
Гоцe Армeнски (Скопјe, Macedonia)
Гоцe Армeнски
Send_message_s
Години: 7
Албуми: 6 More
Коментари: 5 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 327
Дупликати: 547
Последна најава: 6 месеци
Последна промена: 8 месеци
Наташа Цветаноска (Скопјe, Macedonia)
Наташа Цветаноска
Send_message_s
Години: 40
Албуми: 1 More
Коментари: 0 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 163
Дупликати: 5
Последна најава: 7 месеци
Последна промена: над 10 години
Ристе Велков (Велес, Macedonia)
Ристе Велков
Send_message_s
Години: 38
Албуми: 1 More
Коментари: 0 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 129
Дупликати: 162
Последна најава: 7 месеци
Последна промена: над 5 години

ЧПП Услови Приватност Маркетинг Помош
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (5) | General Debug