Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Членови

xevilbestsmuro (No location)
xevilbestsmuro
Send_message_s
Години:
Албуми: 0 More
Коментари: 0 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 0
Дупликати: 0
Последна најава: над 3 години
Последна промена: над 3 години
alicantina (No location)
alicantina
Send_message_s
Години:
Албуми: 1 More
Коментари: 1 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 3
Дупликати: 60
Последна најава: над 2 години
Последна промена: над 2 години
marinomalis (No location)
marinomalis
Send_message_s
Години:
Албуми: 2 More
Коментари: 0 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 140
Дупликати: 258
Последна најава: над 3 години
Последна промена: над 3 години
damjan04 (No location)
damjan04
Send_message_s
Години:
Албуми: 1 More
Коментари: 0 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 108
Дупликати: 69
Последна најава: над 3 години
Последна промена: над 3 години
gorran (No location)
gorran
Send_message_s
Години:
Албуми: 0 More
Коментари: 0 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 0
Дупликати: 0
Последна најава: над 3 години
Последна промена: над 3 години
danielusashdc (No location)
danielusashdc
Send_message_s
Години:
Албуми: 0 More
Коментари: 0 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 0
Дупликати: 0
Последна најава:
Последна промена: над 3 години
alexsibin (No location)
alexsibin
Send_message_s
Години:
Албуми: 0 More
Коментари: 0 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 0
Дупликати: 0
Последна најава: над 3 години
Последна промена: над 3 години
zbirac (No location)
zbirac
Send_message_s
Години:
Албуми: 0 More
Коментари: 0 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 0
Дупликати: 0
Последна најава: над 3 години
Последна промена: над 3 години
drongcaptq (No location)
drongcaptq
Send_message_s
Години:
Албуми: 0 More
Коментари: 0 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 0
Дупликати: 0
Последна најава:
Последна промена: над 3 години
dejan2018 (No location)
dejan2018
Send_message_s
Години:
Албуми: 3 More
Коментари: 0 More
Слики: 0 More
Недостигаат: 20
Дупликати: 72
Последна најава: над 3 години
Последна промена: над 3 години

ЧПП Услови Приватност Маркетинг Помош
Show: Session | Cookies (0) | Params (3) | Filters | Routes | Env | Queries (5) | General Debug