Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

UEFA EURO 2016 France

Zbiralcev Dvojniki Manjkajoče sličice
Img_2619 Михаил и Христијан (Admin)
Скопјe, Macedonia
0 More 79 More
No-avatar_xs darmar
Skopje , Macedonia
0 More 0 More
No-avatar_xs Aleksej Trendov
Скопјe, Macedonia
40 More 0 More
No-avatar_xs nesho6
Skopje, Centar Skopje , Macedonia
0 More 0 More
Bxp35423 Bozidar
Skopje , Kisela voda, Macedonia
0 More 0 More
No-avatar_xs Ilija Savevski
Bitola, Macedonia
72 More 20 More
No-avatar_xs Gjoko Grkov
Скопјe, Macedonia
31 More 38 More
No-avatar_xs Dime Trencevski 072555655
Скопјe, Macedonia
0 More 0 More
No-avatar_xs Gjorgi
Скопјe, Macedonia
0 More 63 More
No-avatar_xs Dimas
Скопје, Тафталиџе, Macedonia
71 More 216 More
 
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (5) | Filters | Routes | Env | Queries (6) | General Debug