Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

UEFA EURO 2012 Poland/Ukraine

Zbiralcev Dvojniki Manjkajoče sličice
No-avatar_xs peco
No location
21 More 0 More
No-avatar_xs kikomkd10
No location
0 More 0 More
No-avatar_xs virus
No location
0 More 0 More
No-avatar_xs macedonia
No location
0 More 0 More
No-avatar_xs bojan123123
No location
0 More 0 More
No-avatar_xs aleksandarmkd
No location
6 More 0 More
No-avatar_xs ramosito
No location
0 More 0 More
No-avatar_xs denisjo
No location
0 More 0 More
No-avatar_xs mitrevski1980
No location
0 More 0 More
No-avatar_xs paci
No location
16 More 3 More
 
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (6) | General Debug