Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

UEFA EURO 2016 France

UEFA EURO 2016 France
Založnik: Panini
Zbiralcev: 124
Komentarjev: 47
Sličic: 1-680
Menjava: 5661 ponujenih, 6348 iskanih
Ustvaril: Михаил и Христијан (Admin) pred Okoli 6 leta
Zadnja posodobitev: pred 9 mesece
Ogledov: 5101
Add_comment Add_collection
Zadnji komentarji Poglej vseMore
IgorNik.
IgorNik.
01.07.16, 14:28

*на фонтана - Парк?

IgorNik.
IgorNik.
01.07.16, 14:27

кога има наредно менување?

kid79
kid79
21.06.16, 06:30

менувам сликички ЕУРО 2016 за сликички од Животинско Царство 2008 (кои било)

Zadnje dejavnosti Poglej vseMore
slavkokostadin
slavkokostadin posodobil/a nov album UEFA EURO 2016 France iz zbirke UEFA EURO 2016 France
12.11.21, 00:25
slavkokostadin
slavkokostadin posodobil/a nov album UEFA EURO 2016 France iz zbirke UEFA EURO 2016 France
08.11.21, 00:48
slavkokostadin
slavkokostadin ustvaril/a nov album UEFA EURO 2016 France iz zbirke UEFA EURO 2016 France
08.11.21, 00:40
 
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (20) | General Debug