Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

UEFA EURO 2016 France

Zbiralcev Dvojniki Manjkajoče sličice
No-avatar_xs Трајче Тренкоски
Скопје Кисела Вода, Macedonia
15 More 19 More
No-avatar_xs Dimas
Скопје, Тафталиџе, Macedonia
71 More 216 More
No-avatar_xs Крсте
Скопје, Тафталиџе, Macedonia
0 More 18 More
No-avatar_xs Ѓоргe Шулeв
Струмица, Macedonia
0 More 0 More
 
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (5) | Filters | Routes | Env | Queries (5) | General Debug