Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

UEFA EURO 2016 France

Zbiralcev Dvojniki Manjkajoče sličice
1 bjovan
Битола, Macedonia
0 More 0 More
No-avatar_xs Darko
Битола, Macedonia
66 More 34 More
No-avatar_xs anita murdzeva
Богданци, Macedonia
168 More 158 More
No-avatar_xs Ристе Велков
Велес, Macedonia
162 More 129 More
Sdc10001 Тоше Давчевски
Ѓорче Петров, Скопјe, Macedonia
0 More 0 More
No-avatar_xs Blagoja Lazarevski
Карпош, Macedonia
119 More 83 More
Golden-retriever-puppy-training_mg_2133 Димe
Карпош, SKOPJE, Macedonia
0 More 0 More
Dsc02276 Зоран Глигоријeвски
Куманово, Macedonia
77 More 52 More
318588_1691270814472_1596237_n Zoran Leveski
Охрид, Macedonia
0 More 48 More
No-avatar_xs Игор
Радовиш, Macedonia
58 More 0 More
 
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (5) | Filters | Routes | Env | Queries (6) | General Debug