Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Маша и Медо

Маша и Медо
Založnik: Panini
Zbiralcev: 1
Komentarjev: 1
Sličic: 1-192
Menjava: 0 ponujenih, 7 iskanih
Ustvaril: jmeloska pred Okoli 6 leta
Zadnja posodobitev: pred Okoli 5 leta
Ogledov: 1035
Add_comment Add_collection
Zadnja posodobitev
Zadnji komentarji Poglej vseMore
Pane
Pane
16.08.16, 01:51

Ако некој собира Држави и знамиња нека се приклучи на групава https://www.facebook.com/groups/1076443152444789

Zadnje dejavnosti Poglej vseMore
Ristov Marko
Ristov Marko ustvaril/a nov album Маша и Медо iz zbirke Маша и Медо
21.05.16, 14:25
 
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (15) | General Debug