Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Zivotinsko Carstvo JUNIOR

Zivotinsko Carstvo JUNIOR
Založnik: Krash
Zbiralcev: 23
Komentarjev: 2
Sličic: 1-150
Menjava: 531 ponujenih, 283 iskanih
Ustvaril: IgorNik. pred Okoli 6 leta
Zadnja posodobitev: pred Okoli 4 leta
Ogledov: 4327
Add_comment Add_collection
Zadnja posodobitev
Zadnji komentarji Poglej vseMore
Pane
Pane
16.08.16, 01:51

Ако некој собира Држави и знамиња нека се приклучи на групава https://www.facebook.com/groups/1076443152444789

IgorNik.
IgorNik.
01.07.16, 14:25

Ај да правиме една „мењаванка“ на фонтана во парк, како „контраши“ на овие со ЕУРО2016 да им бидеме...

Zadnje dejavnosti Poglej vseMore
gorle
gorle posodobil/a nov album Zivotinsko Carstvo JUNIOR iz zbirke Zivotinsko Carstvo JUNIOR
11.05.18, 09:05
aneta1
aneta1 posodobil/a nov album Zivotinsko Carstvo JUNIOR iz zbirke Zivotinsko Carstvo JUNIOR
04.05.18, 21:36
Nikoleta
Nikoleta posodobil/a nov album Zivotinsko Carstvo JUNIOR iz zbirke Zivotinsko Carstvo JUNIOR
29.04.18, 08:31
 
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (21) | General Debug