Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Држави и Знамиња

Држави и Знамиња
Založnik: Симулација
Zbiralcev: 2
Komentarjev: 0
Sličic:
Menjava: 246 ponujenih, 91 iskanih
Ustvaril: Ile Stevkov pred Okoli 5 leta
Zadnja posodobitev: pred Okoli 3 leta
Ogledov: 1896
Add_comment Add_collection
Zadnja posodobitev
Zadnje dejavnosti Poglej vseMore
Ile Stevkov
Ile Stevkov posodobil/a nov album Држави и Знамиња iz zbirke Држави и Знамиња
07.09.16, 23:48
Ile Stevkov
Ile Stevkov posodobil/a nov album Држави и Знамиња iz zbirke Држави и Знамиња
07.09.16, 23:37
Ile Stevkov
Ile Stevkov posodobil/a nov album Држави и Знамиња iz zbirke Држави и Знамиња
07.09.16, 20:34
 
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (14) | General Debug