Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

FIFA World Cup - Russia 2018

Zbiralcev Dvojniki Manjkajoče sličice
No-avatar_xs ace123_mkd
No location
13 More 538 More
No-avatar_xs redmansk
No location
129 More 56 More
No-avatar_xs bojanbojan
No location
62 More 13 More
No-avatar_xs ronaldo7
No location
0 More 0 More
No-avatar_xs gvelkov
No location
0 More 0 More
No-avatar_xs hshekerov
No location
234 More 609 More
No-avatar_xs hshekerov
No location
234 More 609 More
No-avatar_xs tommylukan
No location
0 More 0 More
No-avatar_xs maxom
No location
55 More 317 More
No-avatar_xs worldcup2018
No location
34 More 0 More
 
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (6) | General Debug