Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

UEFA EURO 2020

Zbiralcev Dvojniki Manjkajoče sličice
No-avatar_xs vedranviktor
No location
55 More 111 More
No-avatar_xs magi
No location
51 More 5 More
No-avatar_xs kikooo24
No location
0 More 9 More
Download zoran77
No location
231 More 76 More
No-avatar_xs d3k
No location
55 More 19 More
Jim_carrey_-_yes_man_2 Marjan
Skopje , Macedonia
149 More 175 More
No-avatar_xs Todor Dukov
Skopje centar,pozadi univerzalna, Macedonia
78 More 30 More
No-avatar_xs darkop
Skopje, Centar, Macedonia
0 More 0 More
No-avatar_xs Pane
Skopje , Macedonia
45 More 62 More
No-avatar_xs gocenecoski
Ohrid, Macedonia
0 More 5 More
 
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (6) | General Debug