Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Ferrari

Ferrari
Založnik: Panini
Zbiralcev: 3
Komentarjev: 0
Sličic: 1-180, A-N
Menjava: 96 ponujenih, 6 iskanih
Ustvaril: Oliver Jakimovski pred Okoli 13 leta
Zadnja posodobitev: pred Okoli 13 leta
Ogledov: 1933
Add_comment Add_collection
Zadnje dejavnosti Poglej vseMore
biljanar
biljanar ustvaril/a nov album Ferrari iz zbirke Ferrari
05.03.12, 23:20
Petar Malenko
Petar Malenko ustvaril/a nov album Ferrari iz zbirke Ferrari
09.05.10, 22:36
Oliver Jakimovski
Oliver Jakimovski posodobil/a nov album Ferrari iz zbirke Ferrari
26.04.09, 01:12
 
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (17) | General Debug