Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

UEFA Euro 2000 Belgium - The Nederlands

Zbiralcev Dvojniki Manjkajoče sličice
No-avatar_xs runio
No location
69 More 0 More
No-avatar_xs keeennny
No location
0 More 0 More
1483083_10202875316268440_1106128451_n maaac
Skopje , Macedonia
0 More 1 More
No-avatar_xs Ilija Savevski
Bitola, Macedonia
0 More 0 More
No-avatar_xs Marijan Ivanovski
Skopje , Macedonia
0 More 0 More
No-avatar_xs stefan4e_bt
bitola, Macedonia
0 More 0 More
No-avatar_xs Bale Kuzmanoski 076237255
bitola, Macedonia
0 More 0 More
Kenny ognenz
skopje, Macedonia
0 More 0 More
Insidepaninilogo Ice
skopje, Macedonia
0 More 0 More
No-avatar_xs Vase Krstev
skopje, Macedonia
21 More 14 More
 
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (6) | General Debug