Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Sвончица

Sвончица
Založnik: Panini
Zbiralcev: 0
Komentarjev: 1
Sličic: 1-100
Menjava: 0 ponujenih, 0 iskanih
Ustvaril: Dijana pred Okoli 12 leta
Zadnja posodobitev: pred Okoli 12 leta
Ogledov: 3437
Add_comment Add_collection
Zadnji komentarji Poglej vseMore
Dijana
Dijana
05.10.09, 22:41

Овој албум е креиран по грешка

 
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (11) | General Debug