Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

1001 Noc

1001 Noc
Založnik: Anima Studio
Zbiralcev: 4
Komentarjev: 0
Sličic:
Menjava: 10 ponujenih, 16 iskanih
Ustvaril: Тамара Чeпуњоска pred Okoli 11 leta
Zadnja posodobitev: pred Okoli 8 leta
Ogledov: 2485
Add_comment Add_collection
Zadnje dejavnosti Poglej vseMore
Marijan Ivanovski
Marijan Ivanovski ustvaril/a nov album WORLD CUP ITALIA '90 iz zbirke 1001 Noc
24.05.12, 14:44
Marijan Ivanovski
Marijan Ivanovski ustvaril/a nov album FIFA 1998 France iz zbirke 1001 Noc
24.05.12, 14:44
albumi
albumi ustvaril/a nov album Talicni Tom iz zbirke 1001 Noc
26.04.11, 11:52
 
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (18) | General Debug