Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Zbirke

FIFA WORLD CUP - South Africa 2010

FIFA WORLD CUP - South Africa 2010- Panini

Zbiralcev: 470More
Komentarjev: 1000More
Sličic: 1-638
Menjava: 14457 ponujenih, 20083 iskanih
Ustvaril Bojan Jovanoski pred Okoli 12 leta
Zadnja posodobitev pred okoli 1 leta
Zivotinsko carstvo 1993

Zivotinsko carstvo 1993- Kras

Zbiralcev: 390More
Komentarjev: 865More
Sličic: 1-250
Menjava: 18921 ponujenih, 12980 iskanih
Ustvaril Михаил и Христијан (Admin) pred Okoli 13 leta
Zadnja posodobitev pred Okoli 5 leta
UEFA EURO 2012 Poland/Ukraine

UEFA EURO 2012 Poland/Ukraine- Panini

Zbiralcev: 252More
Komentarjev: 561More
Sličic: PSS,1-539
Menjava: 9991 ponujenih, 7547 iskanih
Ustvaril Михаил и Христијан (Admin) pred Okoli 10 leta
Zadnja posodobitev pred okoli 1 leta
Zivotinsko Carstvo 2008

Zivotinsko Carstvo 2008- Kras

Zbiralcev: 893More
Komentarjev: 534More
Sličic: 1-250
Menjava: 32516 ponujenih, 32429 iskanih
Ustvaril Михаил и Христијан (Admin) pred Okoli 13 leta
Zadnja posodobitev pred okoli 1 leta
 FIFA World Cup Brasil 2014

FIFA World Cup Brasil 2014- Panini

Zbiralcev: 400More
Komentarjev: 292More
Sličic:
Menjava: 14371 ponujenih, 16259 iskanih
Ustvaril biro pred Okoli 8 leta
Zadnja posodobitev pred okoli 1 leta
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (4) | Filters | Routes | Env | Queries (5) | General Debug