Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Zbirke

UEFA EURO 2020

UEFA EURO 2020- Panini

Zbiralcev: 27More
Komentarjev: 1More
Sličic: 1-654
Menjava: 1785 ponujenih, 1466 iskanih
Ustvaril Михаил и Христијан (Admin) pred okoli 1 leta
Zadnja posodobitev pred 7 mesece
FIFA World Cup - Russia 2018

FIFA World Cup - Russia 2018- Panini

Zbiralcev: 155More
Komentarjev: 11More
Sličic: 0-669
Menjava: 8274 ponujenih, 8885 iskanih
Ustvaril Михаил и Христијан (Admin) pred Okoli 4 leta
Zadnja posodobitev pred okoli 1 leta
UEFA EURO 2016 France

UEFA EURO 2016 France- Panini

Zbiralcev: 123More
Komentarjev: 47More
Sličic: 1-680
Menjava: 5661 ponujenih, 6348 iskanih
Ustvaril Михаил и Христијан (Admin) pred Okoli 6 leta
Zadnja posodobitev pred 7 mesece
Маша и Медо

Маша и Медо- Panini

Zbiralcev: 1More
Komentarjev: 1More
Sličic: 1-192
Menjava: 0 ponujenih, 7 iskanih
Ustvaril jmeloska pred Okoli 6 leta
Zadnja posodobitev pred Okoli 5 leta
FIFA 365 - 2016 official

FIFA 365 - 2016 official- Panini

Zbiralcev: 21More
Komentarjev: 1More
Sličic:
Menjava: 2690 ponujenih, 1967 iskanih
Ustvaril Михаил и Христијан (Admin) pred Okoli 6 leta
Zadnja posodobitev pred Okoli 4 leta
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (5) | Filters | Routes | Env | Queries (5) | General Debug