Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Zbirke

UEFA EURO 2012 Poland/Ukraine

UEFA EURO 2012 Poland/Ukraine- Panini

Zbiralcev: 252More
Komentarjev: 561More
Sličic: PSS,1-539
Menjava: 9991 ponujenih, 7547 iskanih
Ustvaril Михаил и Христијан (Admin) pred Okoli 10 leta
Zadnja posodobitev pred okoli 1 leta
Mickey and Donald

Mickey and Donald- Panini

Zbiralcev: 4More
Komentarjev: 8More
Sličic:
Menjava: 46 ponujenih, 11 iskanih
Ustvaril Славко Костадиноски pred Okoli 10 leta
Zadnja posodobitev pred Okoli 4 leta
Uefa Champions League 2011 - 2012

Uefa Champions League 2011 - 2012- Panini

Zbiralcev: 10More
Komentarjev: 2More
Sličic:
Menjava: 858 ponujenih, 513 iskanih
Ustvaril Игор pred Okoli 10 leta
Zadnja posodobitev pred Okoli 6 leta
Champions league 2010-2011

Champions league 2010-2011- Panini

Zbiralcev: 16More
Komentarjev: 15More
Sličic:
Menjava: 1121 ponujenih, 745 iskanih
Ustvaril Igor Angelkov pred Okoli 11 leta
Zadnja posodobitev pred Okoli 7 leta
Spider-man

Spider-man- Panini

Zbiralcev: 6More
Komentarjev: 1More
Sličic: 1-93
Menjava: 384 ponujenih, 134 iskanih
Ustvaril Snezana Toseska pred Okoli 11 leta
Zadnja posodobitev pred Okoli 10 leta
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (6) | Filters | Routes | Env | Queries (5) | General Debug