Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Zbirke

Casi Angeles (Ангели)

Casi Angeles (Ангели)- Panini

Zbiralcev: 14More
Komentarjev: 2More
Sličic: 1-192, A-R, R1-R12
Menjava: 553 ponujenih, 416 iskanih
Ustvaril Dijana pred Okoli 12 leta
Zadnja posodobitev pred Okoli 4 leta
Sвончица

Sвончица- Panini

Zbiralcev: 0More
Komentarjev: 1More
Sličic: 1-100
Menjava: 0 ponujenih, 0 iskanih
Ustvaril Dijana pred Okoli 12 leta
Zadnja posodobitev pred Okoli 12 leta
2002 FIFA World Cup Korea/Japan™

2002 FIFA World Cup Korea/Japan™- Panini

Zbiralcev: 44More
Komentarjev: 11More
Sličic: 1-576
Menjava: 1266 ponujenih, 1359 iskanih
Ustvaril Игор pred Okoli 12 leta
Zadnja posodobitev pred Okoli 5 leta
UEFA Euro 2000 Belgium - The Nederlands

UEFA Euro 2000 Belgium - The Nederlands- Panini

Zbiralcev: 16More
Komentarjev: 3More
Sličic: 1-358
Menjava: 115 ponujenih, 613 iskanih
Ustvaril Игор pred Okoli 12 leta
Zadnja posodobitev pred okoli 1 leta
Ferrari

Ferrari- Panini

Zbiralcev: 3More
Komentarjev: 0More
Sličic: 1-180, A-N
Menjava: 96 ponujenih, 6 iskanih
Ustvaril Oliver Jakimovski pred Okoli 13 leta
Zadnja posodobitev pred Okoli 13 leta
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (6) | Filters | Routes | Env | Queries (5) | General Debug