Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Zbirke

Manchester United

Manchester United- Panini

Zbiralcev: 10More
Komentarjev: 2More
Sličic: 1-195
Menjava: 184 ponujenih, 320 iskanih
Ustvaril Михаил и Христијан (Admin) pred Okoli 13 leta
Zadnja posodobitev pred Okoli 8 leta
Noddy

Noddy- Panini

Zbiralcev: 23More
Komentarjev: 8More
Sličic: 1-180
Menjava: 1072 ponujenih, 731 iskanih
Ustvaril Михаил и Христијан (Admin) pred Okoli 13 leta
Zadnja posodobitev pred Okoli 4 leta
UEFA Champions League 2006-2007

UEFA Champions League 2006-2007- Panini

Zbiralcev: 19More
Komentarjev: 10More
Sličic: 1-384
Menjava: 717 ponujenih, 1748 iskanih
Ustvaril Михаил и Христијан (Admin) pred Okoli 13 leta
Zadnja posodobitev pred Okoli 7 leta
Winnie Pooh

Winnie Pooh- Disney/Panini

Zbiralcev: 11More
Komentarjev: 4More
Sličic: 1-120, P1-P20
Menjava: 242 ponujenih, 293 iskanih
Ustvaril Михаил и Христијан (Admin) pred Okoli 13 leta
Zadnja posodobitev pred Okoli 7 leta
Yu-Gi-Oh

Yu-Gi-Oh- Panini

Zbiralcev: 12More
Komentarjev: 2More
Sličic: 1-100, A-K
Menjava: 248 ponujenih, 67 iskanih
Ustvaril Михаил и Христијан (Admin) pred Okoli 13 leta
Zadnja posodobitev pred Okoli 6 leta
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (6) | Filters | Routes | Env | Queries (5) | General Debug