Испратете ги дупликатите после собирање на албумот !!!
Откако ќе го соберете вашиот албум, испратете ги дупликатите на адреса:Бул. Партизански Одреди 95/24, 1000 Скопје

Или испратете e-mail на gslake@gmail.com и сликичкте ќе бидат подигнати на договорено место во Скопје.

Зошто да ги испратам?

Slikicki.com ќе направи база од сликички кои ќе им бидат достапни на колекционерите и после завршување на продажбата на тој албум, и ќе им излезе во пресрет на колекционерите кои не успеале да го пополнат.

Zbirke

Princezi

Princezi- Panini

Zbiralcev: 24More
Komentarjev: 6More
Sličic: 1-240
Menjava: 754 ponujenih, 694 iskanih
Ustvaril Михаил и Христијан (Admin) pred Okoli 13 leta
Zadnja posodobitev pred Okoli 7 leta
UEFA EURO 2004 Portugal

UEFA EURO 2004 Portugal- Panini

Zbiralcev: 38More
Komentarjev: 13More
Sličic: 1-334
Menjava: 505 ponujenih, 1679 iskanih
Ustvaril Михаил и Христијан (Admin) pred Okoli 13 leta
Zadnja posodobitev pred Okoli 7 leta
FIFA WORLD CUP - Germany 2006

FIFA WORLD CUP - Germany 2006- Panini

Zbiralcev: 98More
Komentarjev: 45More
Sličic: 0-596
Menjava: 2995 ponujenih, 4875 iskanih
Ustvaril Михаил и Христијан (Admin) pred Okoli 13 leta
Zadnja posodobitev pred Okoli 3 leta
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (6) | Filters | Routes | Env | Queries (4) | General Debug