Pogosta vprašanja

Kaj so slikicki.com?

Slikicki.com so družbeno omrežje namenjeno zbiranju samolepljivih nalepk. Namen strani je pomagati zbiralcem na enostaven in zanimiv način popolniti svoje zbirke.

Koliko stane izmenjava sličic?

Stran je brezplačna. Vse, kar morate storiti je, da se registrirate ter poiščete zbiralce, ki vam lahko ponudijo manjkajoče sličice in s katerimi si boste boste izmenjali.

Kako najti zbiralce za izmenjavo sličic?

Zbiralce lahko najdete na podstrani “Zbirke”. Enostavno kliknite na gumb “Podrobnosti” in pokazala se vam bo stran z zbiralci tega albuma, njihovimi dvojniki in manjkajočimi sličicami. Vse te podatke lahko tudi najdete na svoji strani. Ob podobi albuma enostavno kliknite na gumb “Podrobnosti”.

Kako stopiti v stik z ostalimi zbiralci ter z njimi izmenjevati sličice?

Vsak uporabnik ima svojo stran, kjer lahko najdete informacije o njem/njej. Če se uporabnik odloči, da svojih osebnih podatkov ne bo objavil na strani, mu/ji lahko vseeno pošljete sporočilo in se dogovorite za izmenjavo.

Poslal sem svoje sličice, a nisem dobil nazaj sličic od uporabnika, s kaerim sem se dogovoril za izmenjavo.

S sprejemanjem Pogoji in pravila uporabe se vsak uporabnik zaveže, da bo upošteval dogovorjene menjave. Obe strani se morata držati tega dogovora. Če se uporabnik ne drži svojega dela dogovora, mu lahko dodelite slabo oceno na njegovem profilu ali pa mu pošljete negativen komentar.

Ali lahko dodam novo zbirko na stran.

Če ste zbiralec zbirke, ki jo ne najdete na naši strani, lahko dodate zbirko. Celoten postopek za to je opisan na strani Pomoč .

Našel sem napako na strani. Imam predlog kako stran izboljšati.

Če imate kakršnekoli predloge kako izboljšati stran, pišite na naslov support@slikicki.com.Vaše predloge in opombe bomo pazljivo preučili.

Dodatna vprašanja

Če imate kakršnakoli dodatna vprašanja, nam pišite na naslov info@slikicki.com.
Pogosta vprašanja Pogoji in pravila uporabe Varstvo osebnih podatkov Oglaševanje Pomoč
Show: Session | Cookies (0) | Params (3) | Filters | Routes | Env | Queries (2) | General Debug